Office 365

Met het gebruik van Office 365, heeft u waar u ook bent, toegang tot zakelijke mail en delen van bestanden. Hiermee blijft u optimaal beschermd. Het maakt niet uit wat voor besturingsstysteem u gebruikt.

Office 365 is ook handig voor uw marketing. U kunt in uw emailadres uw bedrijfsnaam verwerken, wat meer bekendheid geeft aan uw bedrijf. Het is gemakkelijker om te communiceren met werknemers en klanten. Door een grote database kunt u genoeg bestanden en gegevens delen.

Vragen of problemen

In sommige gevallen kunnen wij op afstand met u mee kijken om te ontdekken waar het probleem vandaan komt of de instellingen nakijken.

Werkwijze
Wenst u hier gebruik van te maken, bel dan naar 085 - 273 63 64. Samen met u bespreken wij dan tegen welk probleem u aanloopt. Vandaar uit beslissen wij wat wij gaan doen: hulp op afstand, afspraak bij u thuis of het brengen van uw apparatuur naar onze winkel in IJsselmuiden.

Hulp op afstand
Wanneer wij u helpen op afstand dient u het onderstaand bestand te downloaden. Één van onze medewerkers zal het u uitleggen.

Download Helpdesk tool