Werkplek cloud

Het huidige bedrijfsleven vraagt steeds meer van uw computer, met name als het over meerdere locaties gaat. Uw computer, applicatie en zakelijke gegevens moeten up-to-date zijn. Daarbij moet ook de controle en beveiliging goed werken.

Werknemers kunnen last hebben van vervangingen en updates, wat ten koste gaat van de productie. Ook wordt er steeds meer verwacht werknemers steeds beter bereikbaar zijn, ongeacht waar ze ook zijn.

Wat is een Cloud Werkplek
Besturingssystemen, applicaties en gegevens komen terecht in één Cloud datacenter waar alles wordt bijgehouden. Hier worden ze beheerd en beveiligd. De prestaties, beveiliging en mobiliteit worden daarmee versterkt bij elke gebruiker. Bijna elk apparaat kan de cloud gebruiken, waardoor u op deze manier verbonden bent met uw tablet, smartphone en laptop, maar ook met die van uw werknemer(s). Hierdoor kunt op zakelijk gebied beter functioneren.

Meerdere bedrijven kunnen gebruik maken van deze cloud.

Service

In sommige gevallen kunnen wij op afstand met u mee kijken om te ontdekken waar het probleem vandaan komt of de instellingen nakijken.

Werkwijze
Wenst u hier gebruik van te maken, bel dan naar 085 - 273 63 64. Samen met u bespreken wij dan tegen welk probleem u aanloopt. Vandaar uit beslissen wij wat wij gaan doen: hulp op afstand, afspraak bij u thuis of het brengen van uw apparatuur naar onze winkel in IJsselmuiden.

Hulp op afstand
Wanneer wij u helpen op afstand dient u het onderstaand bestand te downloaden. Één van onze medewerkers zal het u uitleggen.

Download Helpdesk tool